Palveluehdot


The original language of this online store is Finnish. Should you have any questions in English, feel free to contack us via email hello(at)kinosdesign.com. 

 

 

PALVELUEHDOT

Palveluehtomme sisältävät nämä käyttöehdot (alla) ja maksukäytännön, toimitusehdot, hyvityskäytännön ja tietosuojakäytännön.
Lue myös ne ennen ostoksen tekemistä. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello(at)kinosdesign.com. Olemme aina iloisia voidessamme puhua kanssasi, suomeksi tai englanniksi.

YLEISKATSAUS

 

Tätä verkkosivustoa ylläpitää Kinos Design Oy. Koko sivustolla termit "me" ja "meidän" viittaavat Kinos Designiin. Kinos Design tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja ilmoitukset.

 

Tämän verkkokaupan kieli on suomi. Operoimme tätä myymälää ja lähetyksiä Rovaniemeltä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi englanniksi tai suomeksi osoitteesta hello(at)kinosdesign.com.

 

 

Käymällä sivustollamme ja / tai ostamalla jotain meiltä, ​​osallistut "Palveluumme" ja suostut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Käyttöehdot", "Ehdot"), mukaan lukien nämä lisäehdot ja -käytännöt joihin on tässä viitattu ja / tai saatavana hyperlinkillä. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta käyttäjät, jotka ovat selaimia, toimittajia, asiakkaita, kauppiaita ja / tai sisällön avustajia.


Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin verkkosivustollamme vierailua tai käytät niitä. Käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä käyttöehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et saa käyttää verkkosivustoa tai käyttää mitään palveluja. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin.

 

Kaikkiin nykyiseen kauppaan lisättyihin uusiin ominaisuuksiin tai työkaluihin sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata näiden käyttöehtojen minkä tahansa osan julkaisemalla päivityksiä ja / tai muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa tämä sivu säännöllisin väliajoin muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustosi käyttö tai pääsy muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.


Kauppaamme isännöi Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokaupan verkkoalustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme sinulle.


OSA 1 - VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinmaassasi tai maakunnassasi tai että olet täysi-ikäinen osavaltiossasi tai maakunnassasi ja olet antanut meille suostumuksesi alaikäisten huollettavien käyttää tätä sivustoa.

 

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä voi Palvelun käytössä rikkoa lainkäyttöalueellasi olevia lakeja (mukaan lukien tekijänoikeuslakeja, mutta ei rajoittuen niihin). Et saa lähettää matoja, viruksia tai tuhoavia koodeja. Minkä tahansa Ehdon rikkominen johtaa Palveluidesi välittömään lopettamiseen.OSA 2 - YLEISET EDELLYTYKSET

 

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta kenellekään mistä tahansa syystä koska tahansa. Ymmärrät, että sisältösi (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana ja siihen voi liittyä (a) lähetyksiä eri verkkojen kautta; ja b) muutoksia verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukaisiksi ja mukautuviksi niihin. Luottokorttitiedot salataan aina verkkojen siirron aikana.

 

Suostut olemaan jäljentämättä, kopioimatta, monistamatta, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä mitään Palvelun osia, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai muihin yhteystietoihin verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman nimenomaista kirjallista lupaa. Tämän sopimuksen otsikot sisältyvät soveltavasti, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.

 

OSA 3 - TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA AJOITUS

 

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla tarjottavat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleistä tietoa varten, eikä siihen tule luottaa tai käyttää ainoana perustana päätöksenteolle kuulematta ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai ajankohtaisempia tietolähteitä. Kaikki luottamus tämän sivuston aineistoon on omalla vastuullasi.

 

Tämä sivusto voi sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne on tarkoitettu vain viitteelliseksi. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää mitään tietoja sivustollamme. Hyväksyt, että sinun vastuullasi on seurata muutoksia sivustollemme.

 

OSA 4 - PALVELUN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelua (tai sen osaa tai sisältöä) ilmoittamatta siitä milloin tahansa. Emme ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään Palvelun muutoksista, hinnanmuutoksista, keskeyttämisestä tai lopettamisesta.

 

OSA 5 – TUOTTEET

Tietyt tuotteet voivat olla saatavana yksinomaan verkossa verkkosivuston kautta. Näitä tuotteita voi olla rajoitettu määrä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntömme mukaisesti. Olemme pyrkineet näyttämään mahdollisimman tarkasti myymälässä näkyvät tuotteidemme värit ja kuvat. Emme voi taata, että käyttämäsi laitteen näytön mi tahansa väri on tarkka.

 

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittamaan tuotteidemme myyntiä kenellekään henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden määrää. Kaikki tuotekuvaukset tai hinnoittelu voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, yksinomaan meidän harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla ilmoitetut alennukset tuotteista tai -palveluista ovat mitättömiä, jos ne ovat mitätöityjä, kiellettyjä tai lakkautettu.
Emme takaa, että minkä tahansa ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tietojen tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että virheet Palvelussa korjataan.

OSA 6 - LASKUTUSTARKKUUDET JA TILITIEDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä tekemästäsi tilauksesta. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat sisältää tilauksia, jotka on tehty samalla asiakastilillä tai saman asiakkaan tilillä, samalla luottokortilla ja / tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja / tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksen tai peruutamme tilauksen, voimme yrittää ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä sähköpostiosoitteeseen ja / tai laskutusosoitteeseen / puhelinnumeroon, joka annettiin tilauksen tekohetkellä. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, joita näyttävät yksinomaan mielestämme tekevän jälleenmyyjät, välittäjät, kauppiaat tai jakelijat.

Suostut toimittamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Suostut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot sekä vanhentumispäivät, nopeasti, jotta voimme suorittaa tapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.
Lisätietoja on kohdassa Palautukset | Hyvityskäytäntö.
Huomaa, että ostaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Rekisteröityminen on vapaaehtoista ja ilmaista.


OSA 7 - VALINNAISET TYÖKALUT

 

Voimme tarjota sinulle pääsyn kolmansien osapuolten työkaluihin, joita emme valvo, emmekä voi hallita tai syöttää.

 

Tunnustat ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn sellaisiin työkaluihin "sellaisina kuin ne ovat" ja "sellaisina kuin ne ovat käytettävissä" ilman minkäänlaisia ​​takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman mitään hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai siitä.

 

 

Sivuston tarjoamien valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun on varmistettava, että olet perehtynyt ja hyväksynyt ehdot, joiden mukaan kolmannen osapuolen asianomaiset tarjoavat työkaluja. Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluja ja / tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu). Tällaisiin uusiin ominaisuuksiin ja / tai palveluihin sovelletaan myös näitä käyttöehtoja.


OSA 8 - KOLMANNEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää kolmansien osapuolten materiaaleja. Tämän sivuston kolmansien osapuolien linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolten verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai paikkansapitävyyden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa emmekä ole vastuussa mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai verkkosivustoista tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista. Emme ole vastuussa vahingoista tai haitoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön ostamiseen tai käyttöön tai muihin tapahtumiin, jotka on tehty kolmansien osapuolten verkkosivustojen kanssa. Tarkista huolellisesti kolmannen osapuolen käytännöt ja varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään tapahtumaa. Kolmansien osapuolten tuotteisiin liittyvät valitukset, väitteet, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.

 


OSA 9 - KÄYTTÄJIEN HUOMAUTUKSET, PALAUTE JA MUUT TOIMITUKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä ehdotuksia (esimerkiksi kilpailutyöt) tai lähetät ilman meidän pyyntöä luovia ideoita, ehdotuksia, aloitteita, suunnitelmia tai muuta materiaalia, joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muutoin (yhdessä "kommentit"), hyväksyt, että voimme milloin tahansa, rajoituksetta, muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muutoin käyttää millä tahansa välineellä kaikkia meille lähettämiäsi kommentteja. Meillä ei ole velvollisuutta (1) pitää luottamuksellisia kommentteja; (2) maksaa korvaus kommenteista; tai (3) vastata mahdollisiin kommentteihin.

 

Voimme, mutta meillä ei ole velvollisuutta, seurata, muokata tai poistaa sisältöä, jonka oman harkintamme mukaan katsomme olevan laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, herjaavaa, kunniaa loukkaavaa, pornografista, säädytöntä tai muuten vastenmielistä tai rikkoo osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja .


Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, persoonallisuutta tai muita henkilökohtaisia ​​tai omistusoikeuksia. Hyväksyt lisäksi, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia eivätkä sisällä tietokonevirusta tai muuta haittaohjelmaa, joka voisi millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvän verkkosivuston toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin itse tai muuten johtaa harhaan meitä tai kolmansia osapuolia kommenttien alkuperästä. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta emmekä ole vastuussa kommenteista, jotka olet kirjoittanut sinulle tai kolmannelle osapuolelle.


OSA 10 – HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojesi toimittamista kaupan kautta ohjaa Tietosuojakäytäntömme.OSA 11 - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Joskus sivustollamme tai Palvelussa saattaa olla tietoja, jotka sisältävät kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka saattavat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, kuljetusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet ja muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos Palvelussa tai jollakin siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot ovat virheellisiä milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).

 

Emme sitoudu päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, paitsi lain edellyttämällä tavalla. Minkään määritetyn päivityksen tai päivämäärään, jota on sovellettu Palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivustolla, ei tulisi katsoa osoittavan, että kaikki Palvelussa tai muualla siihen liittyvällä verkkosivustolla olevat tiedot on muutettu tai päivitetty.
 


OSA 12 - KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden käyttöehdoissa asetettujen kieltojen lisäksi sinua on kielletty käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytää muita tekemään tai osallistumaan laittomiin tekoihin; (c) rikkoa kaikkia kansainvälisiä, liittovaltion, provinssin tai osavaltion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; (d) loukata tai rikkoa meidän tai muiden immateriaalioikeuksia; e) häiritä, hyväksikäyttää, loukata, vahingoittaa, kunnialoukata, herjata, halveksia, pelotella tai tehdä syrjintää sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen alkuperän, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; f) toimittamaan vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) virusten tai muun tyyppisen haitallisen koodin lataaminen tai lähettäminen, jota käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimintaan; h) kerätä tai seurata muiden henkilötietoja; i) lähettää roskapostia, tietojenkalastelua, j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käyttösi kielletyn käytön rikkomisen vuoksi.


OSA 13 - TAKUIDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, edusta tai vakuuta, että palvelumme käyttö on keskeytymätöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.
Emme takaa, että palvelun käytöstä mahdollisesti saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.
Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle.


Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai kyvyttömyys käyttää sitä on yksin omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki palvelun kautta sinulle toimitetut tuotteet ja palvelut toimitetaan (paitsi jos olemme nimenomaisesti ilmoittaneet) "sellaisenaan" ja "saatavana" käyttäjän käyttöön ilman minkäänlaista ilmaisua, takuita tai ehtoja, joko nimenomaisia ​​tai implisiittis, mukaan lukien kaikki oletetut takuut tai ehdot myyntikelpoisuudesta, myyntilaadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, omistusoikeuteen ja loukkaamattomuuteen.

Missään tapauksessa Kinos Design, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijät, tytäryhtiöt, edustajat, urakoitsijat, harjoittelijat, toimittajat, palveluntarjoajat tai lisenssinantajat eivät ole vastuussa vahingoista, menetyksistä, vaatimuksista tai suorista, epäsuorista, satunnaisista, rankaisevista, erityisistä, tai minkäänlaisista ​​välillisistä vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, korvauskustannukset tai muut vastaavat vahingot, perustuvatko sopimukseen, vahingonkorvaukseen (mukaan lukien huolimattomuus), ankaraan vastuuseen tai muuten, minkä tahansa palvelun tai palvelun avulla hankitun tuotteen käyttö tai mikä tahansa muu vaatimus, joka liittyy millään tavalla palvelun tai minkä tahansa tuotteen käyttöön, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheet tai puutteet missään sisällössä, tai kaikenlaiset menetykset tai vahingot, jotka aiheutuvat palvelun tai minkä tahansa palvelun kautta postitetun, välitetyn tai muuten saataville saatetun sisällön (tai tuotteen) käytöstä, vaikka heille olisi neuvottu niiden mahdollisuudesta. Koska jotkin osavaltiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen korvausvastuun poissulkemista tai rajoittamista, tällaisissa osavaltioissa tai lainkäyttöalueilla vastuumme rajoitetaan lain sallimassa enimmäismäärässä.


OSA 14 – VAHINGONKORVAUS

Suostut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään Kinos Designia vahingoittamattomana ja emoayhtiötämme, tytäryhtiöitä, tytäryrityksiä, yhteistyökumppaneita, virkamiehiä, johtajia, edustajia, urakoitsijoita, lisenssinantajia, palveluntarjoajia, alihankkijoita, toimittajia, harjoittelijoita ja työntekijöitä, viattomana vaateista tai vaatimuksista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajapalkkiot, jotka kolmannet osapuolet maksavat näiden käyttöehtojen tai niiden viitteenä sisältämiesi asiakirjojen rikkomisen vuoksi tai seurauksena siitä, että rikot lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

 


OSA 15 - YLEISYYS

Jos jokin näiden käyttöehtojen määräyksistä todetaan lainvastaiseksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällaisen säännön on kuitenkin oltava täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimissa rajoissa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi näistä käyttöehdoista. Tiedoksianto, tällainen selvitys ei vaikuta muiden jäljellä olevien määräysten pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

 

OSA 16 – PURKAMINEN

 

Ennen irtisanomispäivää syntyneiden osapuolten velvollisuuksien ja vastuiden on oltava voimassa tämän sopimuksen irtisanomisesta riippumatta. Nämä käyttöehdot ovat voimassa, kunnes joko sinä tai me irtisanomme ne. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet halua enää käyttää Palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön. Jos yksinoikeudellamme epäilemme epäonnistuneesi noudattamaan mitään näiden käyttöehtojen ehtoa tai määräystä, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja sinä olet vastuussa kaikista erääntyneistä summista päättymispäivä mukaan lukien; ja / tai vastaavasti voimme kieltää sinun pääsyn Palveluihimme (tai mihin tahansa sen osaan).OSA 17 - KOKO SOPIMUS

Se, että me emme käytä tai toteuta mitään näiden käyttöehtojen oikeuksia tai määräyksiä, ei merkitse luopumista tällaisista oikeuksista tai määräyksistä. Nämä käyttöehdot ja mahdolliset käytännöt tai käyttösäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivustolla tai jotka koskevat Palvelua, muodostavat koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen sinun ja meidän välillä ja hallitsevat Palvelun käyttöäsi, korvaamalla kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestinnät ja ehdotukset joko suullisesti tai kirjallisesti sinun ja meidän välillä (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, käyttöehtojen aiemmat versiot). Näiden käyttöehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tule tulkita laatijaosapuolta vastaan.

 

OSA 18 – SOVELLETTAVA LAKI

Näitä käyttöehtoja ja mahdollisia erillisiä sopimuksia, joilla tarjoamme sinulle Palveluja, säännellään ja tulkitaan Suomen lakien mukaisesti.

 

 

 

OSA 19 – PALVELUEHTOJEN MUUTOKSET

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata näiden käyttöehtojen minkä tahansa osan julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. Sinun vastuullasi on tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva verkkosivustomme tai palvelumme käyttö tai pääsy niihin näiden palvelusehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen merkitsee näiden muutosten hyväksymistä.

 

OSA 20 – YHTEYSTIEDOT

 

Kaikki käyttöehtoihin liittyvät kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen hello(at)kinosdesign.com.