Naisten valikoima -20% ma 8.3. Hyvää naistenpäivää! Toimituskulut alk. 5,90 €

Palautukset


The original language of this online store is Finnish. Should you have any questions in English, please feel free to contact us at hello(at)kinosdesign.com.

 

Palautukset

Voit palauttaa ostoksesi 14 vrk kuluessa toimituksesta. Ystävällisesti pyydämme aina olemaan ensin yhteydessä Kinos Designiin hello(at)kinosdesign.com ennen tuotteen palautusta. Saat lisäohjeet palautusta varten sähköpostilla. Valitettavasti emme tarjoa ilmaista palautusta tai tuotteen vaihtoa, ellei lähettämämme tuote ole viallinen.

Jos ostoksestasi on yli 14 vrk, emme valitettavasti voi tarjota sinulle hyvitystä tai tuotteen vaihtoa.

Tuotteen palauttamiseksi ja hyvityksen saamiseksi tuotteen täytyy olla käyttämätön ja alkuperäisessä kunnossa. Tuotteen täytyy olla alkuperäispakkauksessaan ja tuotelaput paikoillaan. Palautuksen hyväksymiseksi tarvitsemme myös kuitin tai muun tositteen ostoksesta.

 

Tuotteet, joilla ei ole palautusoikeutta:

  • Lahjakortit
  • Mittatilaustyöt

 

 

Hyvitykset

Kun olemme saaneet palautuksesi, tarkistamme sen ja lähetämme sinulle sähköposti-ilmoituksen palautuksen vastaanottamisesta. Ilmoitamme myös palautuksesi hyväksymisestä tai hylkäämisestä.

 

Hyväksytty palautuksesi hyvitetään sinulle alkuperäisen maksutavan mukaisesti. Tämä prosessi voi viedä muutaman arkipäivän.


Myöhästyneet hyvitykset

Jos et ole vielä saanut hyvitystä, tarkista ensin pankkitilisi.

Ota seuraavaksi yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, hyvityksen siirtymisessä voi kulua muutama arkipäivä.

Seuraavaksi ota yhteyttä pankkiisi. Heillä on usein oma käsittelyaika hyvitysten palautuksiin.

Jos olet jo tehnyt kaikki nämä kohdat, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello(at)kinosdesign.com.

 

Palautukset tai tuotteen vaihtaminen kauppiaan virheen vuoksi

Korvaame tuotteen, mikäli se on viallinen tai rikkinäinen, ja hyvitämme palautuskustannuksesi. Jos haluat vaihtaa tuotteen toiseen samanlaiseen tuotteeseen, ota yhteyttä sähköpostitse hello(at)kinosdesign.com ja annamme lisäohjeita.

 

Tuotteen vaihtamisen aikataulu voi vaihdella riippuen sijainnistasi.

Jos palautat tuotteen tai tuotteita, joiden arvo on enemmän kuin 50€, suosittelemme palauttamaan tuotteen/tuotteet seurantanumerolla tai vakuutettuna lähetyksenä. Emme takaa, että saamme palauttamasi tuotteen/tuotteet. Jos palautuksesi katoaa lähetyksen aikana, Kinos Design ei ole vastuussa.

 

Lue lisää aiheesta täältä:

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) 

Read more about the online store buying and selling terms of Finnish Competition and Consumer Authority

The Finnish Competition and Consumer Authority (FCCA)