Maksutavat


The original language of this online store is Finnish. Should you have any questions in English, please feel free to contact us via email hello(at)kinosdesign.com

 

Kaikki Kinos Design -verkkokaupan maksut käsittelee Paytrail (ent. Checkout Finland).

LISÄTIETOA | PAYTRAIL

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

 

Pankkimaksut

Sinulla on käytössäsi kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa seuraavilla maksupainikkeilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken.

Tilisi maksunsaajana Paytrail näyttää maksusi verkkokaupallesi. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan pankkiin maksamaan turvallisesti.


Paytrail tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa pankkisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkossa Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla. Visa- ja MasterCard SecureCode -todennuspalveluita käytetään verkossa. Paytrail näkyy maksunsaajana korttimaksulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksut turvataan suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukorttitietoja tallenneta verkkokauppajärjestelmiin.

 

Mobiilit maksutavat

Mobiilimaksut Pivo ja MobilePay ovat palveluita, joilla voit maksaa verkkokaupassa pankkitilinä tai korttimaksuna hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Lisäksi voit suorittaa siirtomaksut niin, että maksu voidaan hyväksyä missä tahansa siirtämistä tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöohjeisiin pääset tutustumaan täältä.

MobilePay käyttöohjeet löydät täältä 

 

 

Laskupalvelut

Laskutus- ja maksupalvelut Paytrailin kautta tarjoavat OP, Collector, Flex, Mash (entinen Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat laskutus- ja maksuvaihtoehtoja myös yritysasiakkaille.


Tässä on joitain tarkempia ehtoja, jotka näet hyväksyttäessäsi maksusi. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt rahoitusyhtiön ehdot.
Collector:n laskutusehdot ovat saatavilla myös heidän verkkosivuillaan.

Lisätietoa löydät täältä:

Collector 

Jousto 

Mash 

Webpay Svea