Toimituskatko 23.7.-15.8! To:na 22.7. tehdyt tilaukset ehtivät pe lähetykseen.

Maksutavat


The original language of this online store is Finnish. Should you have any questions in English, please feel free to contact us via email hello(at)kinosdesign.com

 

Kaikki Kinos Design -verkkokaupan maksut käsittelee Checkout Finland.

LISÄTIETOA | CHECKOUT FINLAND

Checkout on turvallinen maksutapa. Heillä on Finanssivalvonnan myöntämä maksuhallintalupa. Palvelua ylläpitää Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6) ja Checkout Finland Oy on osa OP-ryhmää.

Checkout-maksupalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos näet Checkout Finland Oy:n tiliotteessasi tai luottokorttitiliotteessasi, olemme toimittaneet maksusi. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palvelujen markkinoijana ja asiakkaan tuotetoimittajana. Verkkokauppa on vastuussa vähittäiskauppiaan lakisääteisistä ja muista velvoitteista. Jos haluat mainostaa tai palauttaa tuotetta, sinun tulee olla suorassa yhteydessä verkkokauppaan, josta tuote tilattiin.

 

Pankkimaksut

Sinulla on käytössäsi kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa seuraavilla maksupainikkeilla: Aktia, Danske Bank, Handelsbank, Nordea, Oma Säästöpankki, Osuuspankki, POP-pankki, Säästöpankki, S-pankki ja Ålandsbanken.

Tilisi maksunsaajana Checkout Finland Oy näyttää maksusi verkkokaupallesi. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan pankkiin maksamaan turvallisesti.


Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa pankkisiirtolomakkeella.

 

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkossa Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard ja Debit MasterCard korteilla. Visa- ja MasterCard SecureCode -todennuspalveluita käytetään verkossa. Checkout näkyy maksunsaajana korttimaksulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksut turvataan suojatulla maksulomakkeella, eikä maksukorttitietoja tallenneta verkkokauppajärjestelmiin.

 

Mobiilit maksutavat

Mobiilimaksut Pivo, MobilePay ja Masterpass ovat palveluita, joilla voit maksaa verkkokaupassa pankkitilinä tai korttimaksuna hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Lisäksi voit suorittaa siirtomaksut niin, että maksu voidaan hyväksyä missä tahansa siirtämistä tukevassa sovelluksessa.

Pivon käyttöohjeisiin pääset tutustumaan täältä.

MobilePay käyttöohjeet löydät täältä 

Master Pass käyttöohjeet täällä 

 

 

Laskupalvelut

Laskutus- ja maksupalvelut Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Flex, Mash (entinen Euroloan) ja Svea. Collector ja Svea tarjoavat laskutus- ja maksuvaihtoehtoja myös yritysasiakkaille.


Tässä on joitain tarkempia ehtoja, jotka näet hyväksyttäessäsi maksusi. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt rahoitusyhtiön ehdot.
Collector:n laskutusehdot ovat saatavilla myös heidän verkkosivuillaan.

Lisätietoa löydät täältä:

Collector 

Jousto 

Mash 

Webpay Svea