Unelmien päivä @ Willa Lumia

Unelmien päivä @ Willa Lumia

September 23, 2019

Aina joskus kohdalle tulee sellaisia ihmisiä tai paikkoja, jotka jättävät jäljen sydämeen. Niinkuin eräänä ihanana syksyisenä päivänä Rovaniemen Norvajärvellä. Päivä oli niin satumainen, että halusin jakaa sen kanssanne. 

Kinos Design's phtoshoots at Willa Lumia

www.willalumia.com

Ensinnäkin. Ystävämme antoivat upo-uuden huvilansa, Willa Lumian, Kinoksen tuotekuvauksiin. Päivämme Willalla oli kuin hyppy hemmoteltavaksi unelmien kohteeseen, vaikka menimme sinne tekemään töitä. Mihin tahansa katseensa käänsi, näki jotain ainutlaatuista ja kaunista sekä erittäin hyvin suunniteltua ja taidokasta kädentyötä. Ammattitaidolla rakennetusta ja sisustetusta Willa Lumiasta huokuu isäntäväen sydämellisyys, vieraanvaraisuus sekä aito kiinnostus luoda vierailijoilleen unohtumaton loma kohteessa. Puhdasta rakkautta! Miten voikaan olla, että olimme näin onnekkaita saadessamme kuvata juuri täällä. 

Kinos Design's photoshoots at Willa Lumia in Rovaniemi Norvajärvi

Ava Sweater 169€ (tulossa mallistoon), Summertime Earrings Trio 47€

Toiseksi. Willa Lumia on ainutlaatuisen kaunis paikka ja täydellinen lomakohde halutessasi karkuun arjen kiireitä, nauttia luonnon läheisyydestä mutta et halua tinkiä mukavuuksista - tai kaihda pientä luksusta lomallesi! Willa oli myös täydellinen kuvauskohde Kinoksen tuotteille. Se sijaitsee Rovaniemen keskustasta noin 15 kilometrin päässä idyllisen Norvajärven rannalla keskellä Lapin luontoa, jossa ruskan värit alkoivat olla parhaillaan. 

Kinos Design's photoshoots at Willa Lumia in Norvajärvi RovaniemiKinos Design's photoshoot at Willa Lumia in Norvajärvi RovaniemiKinos Design's photoshoot at Willa Lumia in Rovaniemi

Ava Sweater 169€, Rannelämmittimet 29€, Halla Cape 189€,
Nietos Headband 39,90€

Willa Lumiassa luonto tulee lähelle suurista ikkunoista, oleskelutiloissa on siis upea luonnon oma vaihtuva taidenäyttely! Kaksikerroksisen Willan yläkerrassa sijaitsevasta revontulihuoneesta voi bongata yöllisen taivaan tähtiä tai jos on oikein onnekas - ne kuuluisat revontulet. Sisustus on suunniteltu erittäin tyylikkäällä silmällä nyky-trendien mukaisesti, jättäen tilaa myös persoonallisuudelle ja ottaen huomioon valintojen sopivuuden pohjoiseen ympäristöön. Mm. sängynpäädyt on teetetty mittatilaustyönä juuri tilaan sopiviksi ja sisäseinissä on usein hirsiseinien ulkonurkissa nähty lohenpyrstö -liitos, mikä tuo tilan ilmeeseen henkeäsalpaavan kuriositeetin. 

Kinos Design's photoshoots at Willa Lumia in Rovaniemi

Rannelämmittimet 29€, Ava Sweater 169€  

Kuvauksissamme syksyisen kirpsakka tuuli puhalsi aaltoja rantaan ja jo matalalta paistava aurinko helli kasvoja. Sisätilojen Tom Dixonin design-valaisinten valo loisti kilpaa juuri oikeanlaisella tunnelmalla horisontin taa hiipuvan auringon kanssa.

 

Photoshoots at Willa Lumia in Rovaniemi

Rovaniemi-pipo 49€, Halla Cape 189€

 Tämän kohteen tunnelmasta kuvat ja sanat eivät vain riitä, tämä upeus täytyy itse kokea. Ystävät rakkaat, spread the love: https://willalumia.com

Kiitos vielä kerran ihanat Willa Lumian Katja ja Risto. Kiitos vielä kerran upea luottomallini Jonna. <3 

 

Briefly in English:

A dream come true -
day 
at the Willa Lumia

Every now and then you meet people or visit places that touches you in a level that leaves a mark on your heart. This happened to me previously at Willa Lumia in Rovaniemi and I just had to share it with you. Our dear friends let us have our photo-shoots at their brand new luxury Willa by the Lake Norvajärvi in Rovaniemi. Such a generous, heartfelt and welcoming couple! 

Willa Lumia is an outstanding hide-away place and a perfect holiday destination located just about 15 km from the center of Rovaniemi. So if you're about to visit Lapland, this is the place people! Privacy, nature, close to the airport and city, unique accommodation, the best materials and designs! Even an Aurora Borelis room for hunting those Northern Lights! How cool is that?

Please spread the love & visit www.willalumia.com for more info. Leave a comment

Comments will be approved before showing up.


Also in Stories

Yrittäjän ajatuksia uudesta arjesta
Yrittäjän ajatuksia uudesta arjesta

March 23, 2020

Poikkeustila vaatii poikkeuksellisia toimia ja aikaa ei ole jäädä lamaantuneena mietimään, että mitäs sitä sitten keksittäisiin. Markkinat ovat niin suuressa ja nopeassa muutoksessa, että tukka hulmuten seuraan vierestä ja koitan pysyä kyydissä. 

Read More

Askel lähempänä innovaatiota
Askel lähempänä innovaatiota

October 10, 2019

Minulla on idea, jota olen hautonut jo pidemmän aikaa. Tunnen syvällä sisimmässäni, että siinä on sitä jotain. Jotain suurempaa, jotain merkityksellistä..

I have a dream. I know it's something big, something meaningful.

Read More

Äideistä parhain sä oot..
Äideistä parhain sä oot..

May 03, 2019

Kylmiä väreitä käsissä. Laulun sanat kaikuvat edelleen korvissani tähän aikaan vuodesta.

Chills on my arms, each time, this time of the year. 

Read More