Tervetuloa päivitettyyn Kinos Design -verkkokauppaan!


Olemme auki!

Kinoksen verkkokauppa oli tilapäisesti kiinni huoltokatkon vuoksi, jonka aikana tein hieman parannuksia kaupan toimintaan, vaihdoin mm. koko kaupan alkuperäiseksi kieleksi suomen kielen. Toivottavasti tämä helpottaa entisestään asiointianne kaupassa! Käännöstyön ansiosta pääsin eroon ns. käännöskukkasista, joita aikaisemmin käyttämäni käännös-aplikaatio onnistui välissä tekemään. Niistä ei onneksi kuitenkaan syntynyt suurempaa harmia, lähinnä vain huvittavia hetkiä ja ihmettelyjä, mutta nyt on sekin asia vihdoin korjattu!

Muutostyön aikana vaihdoin myös alustan teemaa, jonka myötä pääsemme starttaamaan jo hyvin alkanutta vuotta raikkain, uusin silmin ja toivottamaan uusi vuosi sydämellisesti tervetulleeksi - tuokoon se ihania, positiivisia ja inspiroivia hetkiä meille kaikille!  

 

Verkkokaupan sivuilta löytyvä Blogi oli myös jonkin aikaa poissa käytöstä johtuen juurikin noista aikaisemmin mainitsemistani käännöskukkasista, mutta siihenkin tulee nyt kaivattu muutos! Voin taas jatkossa kertoa teille lisää kuulumisia ja päivittää uutisia tätäkin kautta.

Uudistuksen myötä myös tuotevalikoimaan tulee hieman muutoksia; jotkin tuotteet poistuvat valikoimasta kokonaan, ja osaan olen joutunut tekemään muutoksia hinnoittelussa. Osa alihankkijoistani on tarkistanut omia hintojaan, mikä luonnollisesti vaikuttaa suoraan Kinoksen tuotteiden hinnoitteluun. Suurimpana muutoksena tulee kuitenkin se, että merinovillaisten tuotteiden myynti loppuu. Merinotuotteita myydään niin kauan kuin varastoa riittää, ja niitä onkin saatavilla nyt erittäin huokeaan hintaan! Nyt siis kannattaa suunnata lämpöisille tuote-ostoksille, sillä nämä tuotteet ovat todella ajankohtaisia, uniikkeja ja huippulaatuisia – ja mikä parasta, ne on valmistettu Rovaniemellä! Löydät tuotteet helposti OUTLET -osiosta. 

Verkkokaupan jälleenavauksen kunniaksi myös kaikki normaalihintaiset tuotteet ovat tarjouksessa -20% 14.2. asti.

 Kinos Design jälleenavaus tarjous ale

PS. Käytä hyödyksesi verkkokaupan JÄLLEENAVAUS-TARJOUS -20%. Tarjous on voimassa reilun viikon ajan eli la 06. - su 14.02.2021. (Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita, ei taideteoksia / maalauksia, eikä lahjakortteja.) 

 

Olisi ihanaa kuulla myös sinun alkaneesta vuodestasi – millaisia toiveita tai suunnitelmia sinulla on vuodelle 2021? Voit myös jättää toiveesi Kinokselle tai vaikka antaa palautetta uusista sivuistani!  

Ihanaa vierailua verkkokaupassa, ja jos tulee mitään kysyttävää, autan mielelläni!

Rakkaudella Kirsi, Kinos Designin yrittäjä


Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista