Design from Finland -merkki


Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kinos Designin poron- ja lohennahkaisille tuotteille arvostetun Design from Finland -merkin.

Kinos Design - Design from Finland
Olen äärimmäisen iloinen ja otettu tästä tunnustuksesta, sillä ammattitaitoinen muotoilu on olennainen osa yritykseni suunnittelua ja tuotantoa. Ennen kaikkea tuotantoni lähtökohtana olette te, ihanat asiakkaani, joille tuotteita valmistan - pyrin myös toteuttamaan toiveitanne aina mahdollisuuksieni mukaan. Niin ikään koen tärkeänä, että tuotteeni ovat laadukkaita, vastuullisesti ja lähellä valmistettuja, pitkäikäisiä ja kestäviä, myöskään kauneutta unohtamatta.
Kinos Design - Design from Finland
Kinoksen poron- ja lohennahkaiset tuotteet valmistetaan käsityönä Rovaniemellä. Investoimalla Kinoksen tuotteisiin tuet lähituotantoa, kotimaista pienyritystä ja rovaniemeläistä perhettä, jonka omistuksessa yritys on. 
Valikoimasta löytyy mm. erilaisia laukkuja, suosittuja poronnahkapantoja, korvakoruja, miesten rusetteja ym. Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan valikoimaan paikan päälle Kinos Atelier & Boutiqueen ja verkkokauppaan! 
#designfromfinland
"Design from Finland -merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa, yritys on investoinut suomalaiseen ammattimaiseen muotoiluun, saavuttanut muotoiluinvestoinnilla hyötyä tuotteen tai palvelun kilpailukyvylle, erottautumiselle sekä liiketoiminnalle sekä vastuullisuudelle. Tuotteen tai palvelun luomisessa käyttäjälähtöisyys on ollut keskiössä. Yritys sitoutuu viestimään julkisesti tuotantoketjunsa rakenteesta ja tuotantomaasta sidosryhmilleen. Lisäksi yritys on tietoinen sen toimittajiin liittyvistä riskeistä ja pyrkii minimoimaan näitä riskejä." -Suomalaisen Työn Liitto, suomalainentyo.fi.

Jätä kommentti


Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista